ANDERS TANGEN

Motiverende moro med mening Inspirerende foredrag for næringslivet

UTDRAG AV FOREDRAG
KONTAKT

Anders Tangen leverer ulike type foredrag tilpasset kundens ønsker og formål. Humor er alltid en viktig ingrediens uansett type foredrag og latter er selvskrevent i en hver forsamling selv om temaene er seriøse. Med 18 års erfaring som profesjonell foredragsholder for næringslivet, er det et stort register å ta av. I sine foredrag bruker han hele sin kompetanse og erfaring som journalist, programleder, gestaltterapeut (psykoterapi), og komiker.

FOREDRAG FOR NÆRINGSLIVET

Profesjonell komiker og foredragsholder som tilbyr humor for næringslivet og nyttige foredrag om endring og spontanitet.


Anders Martinius Tangen er en veteran på ulike scener. Sammen med blant andre Janni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med å starte Norges største standupklubb i 1994.


I tillegg til å holde foredrag tar Anders også konferansieroppdrag. Dette er et område han har mye erfaring med og liker svært godt, etter å ha jobbet tyve år i NRK og P4 som programleder. Som både foredragsholder og konferansier er Anders profesjonell og leverer alltid med et glimt i øyet.

ANDERS MARTINIUS TANGEN

HUMOR FOR NÆRINGSLIVET

NOEN REFERANSER

Anders traff meget godt, og hadde satt seg godt inn i våre utfordringer. Anders var en energibunt og hadde meget god formidlingsevne. Han ballanserte alvor og humor med glimt i øyet!


DnB Nor Asa Oslo

Det var et meget godt motivasjonsforedrag. Det var tilpasset vår bedrift og dermed veldig passende. I tillegg så ble det skjulte teateret en KJEMPE suksess, folk gikk ordentlig på limpinnen. Anders hadde gjort en veldig god jobb med å sette seg inn i bransjen og kunne dermed svare godt for seg når han ble konfrontert. Alt i alt MEGET BRA og anbefales absolutt.


Kvarøy Fiskeoppdtrett Nordland

Anders var helt fantastisk. 300 deltakere fra ledelsen ved sykehjem og hjemmetjenester kvitterte med stående trampeklapp. Takk


Fylkesmannen i Oslo - Anne Kittelsen

“ Veldig relevant og godt tilpasset oss som virksomhet. Flott blanding av humor og alvor og traff spikeren på hodet i vår endringssituasjon- satte den i perspektiv.ettertanke.”


Utviklings og kompetanseetaten

Vi var veldig godt fornøyde! Foredraget slo virkelig an, og vi har fått bare positive tilbakemeldinger i etterkant»


Ingeborg Rivelsrud, Lier Kommune

"Terningkast 6 blank"S


Skatteetaten

FOREDRAG

FØDT TIL OMSTILLING

Et morsomt tankevekkende foredrag om det litt skremmende "omstillings"-begrepet. I dette foredraget motiverer Tangen deg til å godta omstilling som en naturlig tilstand.

Foredraget handler om å tørre å leve mer spontant og intuitivt. Tangen påstår i foredraget at å sette av tid til spontanitet og å stole litt mer på magefølelsen vil øke lønnsomheten i din virksomhet, og gi et bedre arbeidsmiljø.

IT'S ALL IN THE HUGGU

LIVET ER ALDRI HELT OK

Foredragsholder Anders M. Tangen tar for seg hvordan livet er når det ikke er helt okey. Kanskje er det helt okey? Kan du forvente det perfekte? Vil et HMS arbeid noen gang være helt okey? Vil et arbeidsmiljø noensinne være helt okey? Må vi vente til alt er perfekt før vi lever livet, eller gjør jobben vår?

SE UTDRAG FRA ALLE FOREDRAG

BOOKING OG KONTAKT

Booking og forespørsler håndteres av foredragsbyrået ATHENAS

911 16 989

kontakt@athenas.no